MOPAN Suceava

S-au jignit, s-au înşelat, s-au tras de păr, dar se pare că nu pot rezista unul fără celălalt. În plin proces de divorţ, Ilie Năstase (71 de ani) îi face declaraţii romantice lui Brigitte (41 de ani). Fostul sportiv a sunat-o şi a înmuiat-o toată după ce i-a spus că nu va mai găsi altă femeie ca ea, notează click.ro.

”Ilie m-a sunat ieri (n.r. luni). Am vorbit minute bune şi… m-a flatat! Mi-a spus că nu o să mai întâlnească vreodată o femeie ca mine, că toate sunt nişte proaste şi nişte profitoare. Mi-a spus că e obişnuit cu femei puternice, ca mine şi ca Amalia (n.r. fosta lui soţie), şi că nu va mai putea să-şi refacă viaţa cu femei care vor cai verzi pe pereţi. Ce-i drept, fetele astea care-l vor pe el, cred că vor primi diamante, maşini, Chanel-uri şi blănuri, dar ele habar nu au că eu pe ale mele mi le-am cumpărat singură”, a declarat Brigitte Năstase pentru Click!

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/planul-lui-ilie-nastase-de-o-convinge-pe-brigitte-sa-renunte-la-divort

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava