MOPAN Suceava

Drama familiei solistului Petrică Moise, extrem de iubit în Banatul natal, este doar cea mai recentă dintr-un lung șir de decese, cauzate de Covid, în rândul artiștilor de muzică populară. Anul trecut au fost plânși Nelu Bălășoiu, Nicolae Sabău, Vasile Barani, iar anul acesta s-au stins George Finiș și Petrică Moise, notează click.ro. Să nu uităm emblemele muzicii lăutărești, Nelu Ploieșteanu, Cornelia Catanga și Gabi Luncă.

Tragedie de nedescris în familia lui Petrică Moise! Fiica artistului, Lia Moise, a fost și ea răspusă de virusul Sars-CoV-2, la câteva zile după ce tatăl său, Petrică Moise, a fost înmormântat. Ambii fuseseră infectați cu Covid. Lia Moise, la rândul său interpretă de romanțe, era internată, la fel ca tatăl său, la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara, după ce a fost diagnosticată cu COVID, anunță opinatimișoarei.ro.  Vestea tragică a fost dată pe rețelele de socializare, pe o pagină de Facebook dedicată folclorului bănățean.

“La numai 51 de ani anunțăm plecarea la cele veșnice a celei care a fost nimeni alta decât Lia Moise, fiica maestrului nostru drag Petrică Moise, cel care, recent, ne-a lăsat un gol imens în suflete. Vestea este cu atât mai tristă pentru toți bănățenii și nu numai. Veșnică pomenire în împărăția lui Dumnezeu” au scris internauții, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/lant-de-decese-randul-solistilor-de-folclor-din-cauza-covid-ce-mai-recenta-tragedie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava