Concert pascal
MOPAN Suceava

Înghețarea sezonului 2019/2020 pare o soluție tot mai plauzibilă pentru Liga a III-a de fotbal.. Protocolul emis de Ministerul Tineretului și Sportului împreună cu Ministerul Sănătății pentru reluarea antrenamentelor sportivilor dupa încheierea stării de urgență este foarte greu de realizat.
“Cluburile de Liga a II-a și Liga a III-a sunt foarte sceptice că își pot relua activitatea. Cerințele MTS nu știu dacă pot fi respectate cu strictețe nici măcar de cluburile de Liga I
Nu vreau să mă pronunț, se pare că la Liga a III-a soluția este înghețarea campionatului”, a spus președintele Forestei Suceava, Andrei Ciutac.

Orașul Suceava are o situație specială legată de pandemia cauzată de coronavirus și acest lucru face aproape imposibilă reluarea activităților sportive. Se pare că, banii investiți în sportul sucevean în acest sezon competițional, vor merge pe apa sâmbetei virus Covid-19.

Majoritatea jucătorilor de la Foresta și de la echipa de handbal nu pot intra în Suceava din cauza carantinei, pentru că mare parte dintre ei nu au domiciliul în Bucovina și deci nu pot ajunge aici.

Foresta nu are un loc special de cantonament, iar stadionul Areni este greu de izolat.
Alte probleme stringente sunt legate de cantonamentul obișnuit al sucevenilor, închis în acest moment și de stadionul Areni, care nu îndeplinește cerințele din protocolul emis de MTS.

“Noi ne cantonăm de obicei la un hotel din Suceava, dar este destul de greu să deschizi un hotel pentru 20-30 de oameni. Nu se specifică în mod clar dacă spațiile de cazare ale jucătorilor trebuie să fie în incinta bazei sportive sau s-ar putea închiria o pensiune în oraș, unde să stea jucătorii, iar de acolo să-i aduci în mod organizat la terenul de antrenament. Asta ar presupune multe ajutoare printre care un bucătar, un medic permanent și un șofer care să stea tot timpul la dispoziția noastră.
Apoi, nu se știe cum vom putea izola baza sportivă, când pe stadionul Areni, pe poarta dinspre Poliție, se plimbă zilnic zeci de oameni”, a mai spus oficialul Forestei.
Așadar, perspectivele echipei Foresta Suceava legate de reluarea campionatului și lupta pentru promovare sunt neclare, visele bucovinenilor legate de un stadion ”Areni” plin ca pe vremuri fiind aproape negre.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava