MOPAN Suceava

Au început înscrierile pentru cursurile gratuite desfășurate în cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în noul an educațional.

Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu îi așteaptă pe copiii care doresc să facă performanță, să își îmbunătățească abilitățile și competențele, în domeniile care îi pasionează.

Aceștia vor avea acces la o serie de cursuri gratuite, desfășurate online, pe platforma națională de e-learning” Școala FDVDR”.

Sunt aşteptaţi copii și tineri interesați de astronomie, aritmetică mentală, biologie, gastronomie moleculară. De asemenea, în curricula educațională sunt și cursuri pentru pasionații de scenografie, scurt metraj, teatru, regie film, arte vizuale sau istorie și creație muzicală.

Copiii care visează la o carieră în jurnalism sau comunicare pot opta pentru cursul de scriere creativă, învățare rapidă și memorare creative sau arta conversației. Portofoliul de cursuri acoperă, de asemenea, și zona de dezvoltare personală, emoțională și vocațională.

O noutate a acestei ediții o reprezintă dezvoltarea ariei curriculare a departamentului de limbi străine. Începând din acest an, copiii pot opta, în afară de limba engleză, pentru cursuri de limba greacă sau japoneză.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a încheiat un acord de parteneriat cu Asociația Interculturală Româno-Elenă ”DACIA” din Atena. În cadrul acestui parteneriat, la Școala FDVDR vor avea loc cursuri de limba greacă, dar și alte proiecte educaționale care au ca scop susținerea copiilor și tinerilor români din afara țării, care își doresc să facă performantă.

Scopul acestui program național de cursuri este acela de a sprijini procesul educațional, permițându-le cât mai multor copii și tineri români talentați și dornici de performanță, de oriunde s-ar afla, să beneficieze de programul gratuit de educație alternativă al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cursurile vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea competențelor și abilităților copiilor, dar și pe dezvoltarea imaginației, creativității și dezvoltării gândirii critice.

Cursurile vor fi susținute de profesorii Clubului de Excelență, dar și de lectori și specialiști de la ITC Edustem, Playouth România, Brainy Kids Center – LNPE, Știință cu Sare și piper, Asociația Interculturală Romano-Elenă ”DACIA”, Școala Internațională de Limba Română ”DACIA” din Atena, Fischer International, partenerii acestui program educațional.

Înscrierile au loc în perioada 6-26 septembrie și se realizează prin completarea unui formular pe www.fundatiadanvoiculescu.ro. Cursurile se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani.

De la lansare, din 2010, până în prezent, peste 15.000 de copii au beneficiat de programul de cursuri de excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava