Concert pascal
MOPAN Suceava

Începutul sezonului competiţional 2017-2018 al Ligii Naţionale de handbal masculin a fost unul plin de surprize. Una dintre ele a fost furnizată de CSU Suceava care a câştigat pe terenul echipei HC Dobrogea Sud Constanţa, proaspăta deţinătoare a Supercupei României. Cum era de aşteptat, atmosfera în cadrul lotului grupării sucevene este una pozitivă, după un succes neaşteptat, şi totuşi elevii antrenorilor Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei privesc cu realism ce urmează să vină în acest campionat.
Sucevenii aveau „capul mare” după tragerea la sorţi din primele şase runde când, în afară să zicem de Poli Iaşi, nou promovată, jucau în potriva forţelor din handbalul românesc. Victoria din disputa cu cei de pe malul mării a crescut încrederea şi pulsul elevilor lui Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei şi altfel e întâlnirea cu Steaua Bucureşti din etapa a II-a, şi ea transmisă de TVR 2 sâmbătă de la ora 11.00.
„Va fi greu să întâlnim o echipă care a făcut transferuri de marcă în presezonul competiţional. Steaua nu mai este echipa cu care ne-am confruntat anul trecut, dar noi vom încerca să facem faţă, la fel ca la Constanţa” a declarat antrenorul de la CSU Suceava, Iulian Andrei.
Steaua a câştigat pe terenul echipei Potaissa Turda, lucru dificil, iar CSU Suceava a venit cu toate cele trei puncte de pe litoral de la HC Dobrogea Sud. Duelul va fi unul cu scântei, orice punct fiind foarte important în economia campionatului Ligii Naţionale.
„Cu siguranţă nu vom mai avea în faţă echipa de anul trecut cu care ne-m întâlnit în play-off. Au o linie de 9 metri mai puternică şi acoperire bună în poartă.
Noi suntem aceiaşi ca anul trecut, dar avem un moral bun, relaţii bune de joc şi cu siguranţă suntem priviţi de la alt nivel după succesul de la Constanţa. Vrem să facem un joc bun şi să ne apărăm şansa noastră, la fel cum am făcut-o în prima etapă” au spus tunarii suceveni, Gabi Burlacu şi Adi Tîrzioru.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava