MOPAN Suceava

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a declarat că municipiul Câmpulung Moldovenesc va primi suma de 135 de milioane de euro pentru construcția șoselei de centură. „Voi fi la ministerul Ministerul Transporturilor pentru că se pregătește ordonanța cu cedarea gestionării centurilor ocolitoare și Câmpulung Moldovenesc va primi 135 de milioane de euro pentru centura ocolitoare de la podul Bucătar, care să vină spre pârtia de schi și care iese la Pojorâta la „Vărărie”, aproape de munții Adam și Eva. Este o finanțare foarte mare care va scoate traficul greu din Câmpulung Moldovenesc. Noi trebuie să fim curajoși și să vedem înainte, proiecte mari”, a declarat Gheorghe Flutur. Într-o vizită efectuată marți pe șantierul drumului din Câmpulung Moldovenesc spre Rarău, alături de primarul Mihăiță Negură, Gheorghe Flutur a amintit că în acest municipiu au fost realizate investiții importante, cum ar fi aducerea gazului metan, acestea urmând să continue cu alte proiecte mari, respectiv lucrările de extindere a rețelei de apă și canal. „Ne leagă lucruri frumoase de Câmpulung și urmează lucruri frumoase. Gazul metan l-am adus și vă aduc aminte când am aprins flacăra la Câmpulung Moldovenesc în primul mandat de președinte. Acum mergem cu conducta de gaz spre Dorna. Tot acest municipiu are acum proiecte semnate de mine, pe apă-canal, pe fonduri europene, în noul program mare, de peste 20 de milioane de euro. De asemenea, pregătim asfaltarea drumului de la Codrii Seculari de la Slătioara spre Câmpulung, un drum abandonat 30 de ani. Acolo am făcut un pod și mai sunt 7 kilometri pe drumul județean care anul viitor îi vom moderniza”, a precizat președintele Consiliului Județean Suceava.

El a subliniat faptul că toate aceste proiecte nu au legătură cu viitoarea campanie electorală pentru alegerile locale, administrația județeană având o preocupare permanentă în a promova astfel de investiții.

Gheorghe Flutur anunță că municipiul Câmpulung Moldovenesc va primi 135 de milioane de euro pentru șoseaua de centură, 5.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava