Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri noapte patrula de siguranță publică din cadrul Biroului de Ordine Publică Rădăuți, în timp ce efectua serviciul de patrulare cu autospeciala, au observat un autoturism staţionat la intersecţia străzilor 1 Mai şi Dimitri Dan.

Conducătorul autoturismului menţionat, în momentul în care a observat autospeciala de poliţie a pornit în trombă pe str. Pictor Grigorescu din mun. Rădăuţi, după care echipajul de poliţie a pornit în urmărire folosind semnalele luminoase şi acustice din dotarea autospecialei. Totodată a fost chemat în sprijin şi echipajul din Compartimentului Rutier Rădăuţi.

La intersecţia străzilor Putnei cu Teiului a fost blocat autoturismul urmărit, fiind poziționată o autospecială de poliție paralel cu autoturismului în cauză, moment în care intenționat, pentru a fugi de echipajele de poliție, conducătorul vehiculului blocat a efectuat manevră de viraj la dreapta, lovind autospeciala. Conducătorul auto a fost extras de la volanul autoturismului blocat și a fost identificatîn persoana unui bărbat de 30 ani, din mun. Rădăuţi.

Efectuând verificări în baza de date s-a stabilit că șoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, ulterior fiind condus la sediul Poliției Mun. Rădăuți, unde a fost testat la ora 02.15 cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost transportat la Spitalul Mun. Rădăuți pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, faţă de bărbatul de 30 de ani, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de „conducerea a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere, ,,conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care se află sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe” și ,,distrugere”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava