Concert pascal
MOPAN Suceava

Simon Pegg a mărturisit că i se pare „terifiant” să îl privească pe colegul său din ‘Mission: Impossible’, Tom Cruise, făcându-și cascadoriile.

Actorul în vârstă de 50 de ani, care îl interpretează pe Benji Dunn în celebra franciză, a spus, în cadrul unui interviu acordat lui Conan O’Brien, potrivit contactmusic.com: „Când vezi filmul și îl privești făcând acele cascadorii, îți vine să îți rozi unghiile, te apucă o frică reală, pentru că știi că este chiar el cel care face lucrurile alea. Dar știi că a supraviețuit, pentru că a fost la ‘Good Morning America’ în acea dimineață și a dat niște interviuri. Când îl vedem făcând toate cascadoriile, nu avem nicio siguranță că va supraviețui. Face o săritură de pe un deal și toată lumea privește îngrozită.”

Simon Pegg a vorbit și despre pregătirea pe care o face Tom Cruise, care îl interpretează pe Ethan Hunt în franciză, înainte de fiecare scenă. „Adoră ceea ce face. Muncește foarte mult, se antrenează riguros. Devine mereu cel mai bun în ceea ce face – îi propui ceva, iar el se antrenează până devine cel mai bun. Repetă oricâte ore este necesar, dar nu va face nicio cascadorie până nu e convins că îi iese, că e sigur totul.”, a adăugat starul din ‘Shaun of the Dead’, conform aceleiași surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava