MOPAN Suceava

În cursul zilei de 14.10.2020 polițiștii au desfășurat activități în  context Covid 19, fiind verificate  cu privire  la respectarea măsurilor  și interdicțiilor impuse 468 persoane.  De asemenea,  au fost verificate 143 societăți comerciale.  Au fost aplicate 96 sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.000 lei pentru  nerespectarea măsurilor de protecție  individuală și neluarea  măsurilor pentru  diminuarea impactului riscurilor  conform Legii nr.55/2020.

La nivelul judetului Suceava, incidenta cumulată a cazurilor de infectare este de 1,25  la mia de locuitori.

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și reprezentanții DSP Suceava au acționat, în sistem integrat, pentru combaterea răspândirii noului coronavirus, dar și pentru descurajarea faptelor de natură contravențională. Toate structurile M.A.I. şi autorităţile publice cu atribuții sunt mobilizate în  acțiuni pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus la nivelul județului Suceava.

La nivelul județului Suceava este organizată, sub autoritatea prefectului, o grupă de coordonare operativă, pentru evaluarea situației specifice, în vederea intensificării activităților de verificare și depistare a celor care nu respectă regulile de protecție sanitară, pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.

Principalul obiectiv al măsurilor luate este acela al prevenirii răspândirii noului coronavirus, însă acolo unde s-a impus, echipele de control au luat şi măsuri de sancţionare a încălcării legislaţiei în vigoare.

Principalele activităţi în care au fost concentrate pe zonele aglomerate, din localități și zone de interes turistic, cu risc de răspândire a virusului COVID-19.

Pe raza judeţului Suceava, se vor desfășura în continuare activități de verificare punctuale atunci când se vor primi sesizări cu privire la nerespectarea măsurilor de limitare a îmbolnăvirilor cu noul coronavirus, dar și acțiuni cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, precum și la ștranduri, terase și cluburi în aer liber.

Amintim cetățenilor că este în vigoare Hotărârea nr. 41/12.10.2020 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, prin care se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pentru toate persoanele prezente în piețele agroalimentare, permanente sau temporare, închise sau deschise, precum și în spațiile de tipul târgurilor de animale sau de produse tradiționale, expoziții, bâlciuri etc. de pe teritoriul județului Suceava.

De asemenea, se recomandă purtarea măștii de protecție la toate evenimentele, de orice natură, unde sunt create condiții de aglomerare de persoane, pe raza județului, desfășurate atât în interior, cât și în exterior, precum și în alte zone aglomerate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava