MOPAN Suceava

Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că începând cu data de 6 august, având în vedere evenimentele care vor avea loc la Cetatea de Scaun a Sucevei, societatea de Transport Public Local de călători, va pune la dispoziție programul linei 7 cu următorul traseul: Centru – Uzina Electrică – Cimitirul Pacea – Cetatea de Scaun a Sucevei. Pe acest traseu vor circula de mijloacele de transport în comun prin curse regulate din 30 în 30 de minute, conform următoarelor date:

  • 06 – 08 august, programul mijloacelor de transport în comun se va desfășura între orele  09:00 – 21:00 – din 30 în 30 de min.
  • 06 – 07 august, va avea loc cea de a III-a ediție a Festivalului Bucovina Rockfest, Asociația Legio Phoenix MC Suceava.
  • 13 – 15 august, programul mijloacelor de transport în comun se va desfășura între orele  09:00 – 22:30 – din 30 în 30 de min.
  • 13 – 15 august, la Muzeul Național al Bucovinei, va avea loc evenimentul ”Povești medievale în Cetatea Sucevei”;
  • 13 – 14 august, se va desfășura cea de a XII-a ediție a ”Suceava Blues Festival, Asociația ”Pentru Suceava”.
  • 20 – 22 august programul mijloacelor de transport în comun de călători se va desfășura între  12:00 – până la 22:00 – din 30 în 30 de min.

El a mai menționat că în perioada 20 – 23 august, începând cu ora 19:30, va avea loc evenimentul ”Seri muzicale în Cetatea Sucevei”.

Lucian Harșovschi a precizat că acest traseu va fi asigurat în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. El a mai adăugat că evenimentele desfășurate sunt finanțate de Municipiul Suceava, printr-un contract de asociere încheiat cu asociațiile organizatoare, cu excepția evenimentului ”Seri muzicale în Cetatea Sucevei”.

Harșovschi anunță introducerea unui nou traseu TPL din centru spre Cetatea de Scaun, 4.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava