MOPAN Suceava

Marți, 11 mai, ora 20.00, Poliția orașului Frasin a fost sesizată cu privire la faptul că o minoră a fost agresată de tatăl său de 37 ani, din com. Ostra.
Minora locuiește în com./sat.Ostra, împreună cu tatăl său, mama fiind plecată în străinătate.
La 11 mai, în jurul orei 20.00, bărbatul a revenit la domiciliul său din com./sat. Ostra și pe fondul unor discuții în contradictoriu, a lovit-o pe fiica sa minoră. Minora nu prezenta urme vizibile de violență și nu a fost solicitată intervenția ambulanței.
Având în vedere cele sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrități victimei, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent, constatare rezultată în urma verificărilor efectuate și a solicitării persoanei vătămate.
În urma celor constatate a fost emis un ordin de protecție provizoriu în care s-a dispus ca, începând cu data de 11 mai, pe o perioadă de 5 zile, reprezentând o durată de 120 ore, respectiv până la data de 16 mai, agresorul să respecte să păstreze o distanță minimă de 100 metri față de victima agresiunii și față de unitatea de învățământ a victimei.
De asemenea, s-a procedat la introducerea victimei la domiciliul bunicilor materni care vor avea grijă de ea în continuare și s-a procedat la îndrumarea familiei să se adreseze unui psiholog pentru consiliere.
Cu privire la această faptă a fost informat şi Compartimentul de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei comunei Ostra pentru a efectua verificări şi a dispune măsuri legale.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „violenţă în familie”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava