Concert pascal
MOPAN Suceava

Săptămâna începe cu schimbări la emisiunea „Vorbește lumea”, de la PRO TV, după ce Lora a anunțat, zilele trecute, că nu va mai fi colega de prezentare a lui Cove.

Începând de luni, 14 iunie, de la 10:30, în platoul „Vorbește Lumea” îi vom vedea pe Sore, Viviana Sposub, Theo Rose și cei doi simpatici Veverița (Mădălina Petre) și Coțofană, de la PRO FM, potrivit click.ro. Aceștia vor face echipă cu veteranul Cove, rămas mai întâi fără Adela Popescu, care a intrat în concediu prenatal, apoi și fără Lora, care a anunțat că vrea să se ocupe de proiecte personale.

Încântată de noua provocare, Theo Rose a spus, conform sursei citate: ”Sunt veselă și îmi place să trăiesc! Am descoperit că am capacitatea de a transmite oamenilor confort și voie bună și nu pot fi mai fericită decât sunt acum, pentru faptul că pot face asta în cadrul celui mai urmărit matinal de pe TV. Sunt fericită să împart platoul cu o gașcă de oameni buni, tineri și profesioniști. Pregătiți-vă pentru distracție!”

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-se-intampla-la-vorbeste-lumea-dupa-plecarea-lorei-theo-rose-printre-noii-colegi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava