MOPAN Suceava

Pe o piață competitivă precum cea a retail-ului, comercianții trebuie să-și asigure dotările necesare pentru a funcționa mereu conform legislației fiscale, dar și pentru a-și atrage și menține clienții aproape. De la echipamente de ultimă oră până la accesorii indispensabile activității cotidiene din retailul modern, toate sunt acum la un click distanță pe smartpos.ro, site-ul relansat recent de către compania Magister Software, unul dintre principalii furnizori din domeniul soluțiilor pentru retail.

Special dedicat retailerilor, noul smartpos.ro oferă acces facil la informațiile esențiale privind produsele comercializate online, fie că este vorba despre echipamente specializate pentru comerț sau consumabilele aferente. Prezentările detaliate, însoțite de imagini relevante și materiale video, evidențiază caracteristicile tehnice ale produselor, făcând navigarea mai atractivă și mai rapidă.

Oferta magazinului smartpos.ro include peste 1000 de produse de calitate premium, necesare unei bune organizări și funcţionări a întregului sistem informatic în cadrul unui minimarket, magazin alimentar specializat, cofetărie, restaurant sau supermarket. Zi de zi sunt adăugate noi produse, dintre care unele disponibile exclusiv pe smartpos.ro, iar vizitatorii pot căuta și sorta produsele printr-un sistem avansat de filtrare a informației, precum și după review-uri.

În secțiunile magazinului, clienții vor găsi diverse tipuri de echipamente, accesorii și sisteme POS All-in-one pentru comerțul modern, laolaltă cu informații detaliate, caracteristici tehnice, manual de instalare rapidă și broșuri. În plus, au posibilitatea de a-și rezerva produsele online, la cel mai bun preţ cu servicii de transport speciale.

Pe lângă gama bogată și variată de produse, smartpos.ro oferă utilizatorilor și informații de actualitate din retail, știri și materiale editoriale de analiză, precum și detalii privind evenimentele organizate de compania Magister Software, site-ul fiind astfel atât un magazin online, cât și o platformă de conținut ce servește comercianților drept sursă de informare.

Accesibil și de pe dispozitivele mobile, smartpos.ro își întâmpină vizitatorii fideli cu noile oferte, algoritmul dinamic al primei pagini prezentându-le produse similare celor accesate anterior, recomandările săptămânii, cele mai vândute echipamente sau actualizări din social media.

Odată cu relansarea site-ului, smartpos.ro pune la dispoziția vizitatorilor și clienților o pagină specială de blog. Pagina de blog incorporată în site pune la dispoziția acestora, idei diverse privind decorarea magazinelor, recomandări privind echipamentele necesare fiecărui domeniu de retail, tendințele consumatorilor, video prezentări ale echipamentele disponibile în magazinul online smartpos.ro sau știri privind legislația în vigoare.

Despre Magister Software

Înființată în 2002 și având capital integral românesc, compania Magister Software s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator și furnizor de soluții la cheie pentru retail din România, specializându-se în managementul eficient al unităților comerciale mici și mijlocii. În cei 15 ani de activitate, Magister a fost partenerul principal în dezvoltarea și implementarea unor proiecte de anvergură din retailul românesc. www.magister.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava