Concert pascal
MOPAN Suceava

Medalii de aur și de argint pentru Corala ”Ciprian Porumbescu” Suceava la Jocurile Corale Europene de la Gotheborg, Suedia! La aceiași competiție, un alt succes a fost repurtat de Corala ”Leon Băncilă” din Fălticeni, care a fost premiată cu diploma de argint.
”Fetele noastre au câștigat o medalie de aur și o medalie de argint la Grand Prix of Nations, Champions league-ul corurilor, ce s-a desfășurat la Gotheborg, Suedia! Felicităm Corala de fete „Ciprian Porumbescu” a Colegiului Național „Ștefan cel Mare” din Suceava în componența căreia le regăsim și pe cele 6 colege ale noastre.

Felicitări părintelui dirijor, Lucian Tablan-Popescu, felicitări doamnei profesoare Valentina Tablan-Popescu și felicitări corepetitoarei, Andreea Hanuseac!”, anunță pe pagina de facebook Corala Ciprian Porumbescu. Și, veștile bune nu se opresc aici. Sursa citată mai notează: ”De cealaltă parte, în cadrul European Choir Games, desfășurat în aceeași locație, Corala „Leon Bancilă” din Fălticeni a fost sprijinită într-o ultimă frumoasă colaborare de nu mai puțin de 14 colegi din cadrul coralei noastre mixte, „Ciprian Porumbescu”, participând la secțiunea Champions, Adult Choirs. Aceștia au fost îndrumați de către dirijorul nostru secund, Alexandru Semeniuc și, din poziție de solist și corepetitor, de catre pr.prof. Lucian Tablan-Popescu. Corala a fost premiată cu diploma de argint. Felicitări tuturor, sperăm că această colaborare va reprezinta un plus pentru viitorul vostru. Mult succes în continuare!”.


Corala de fete „Ciprian Porumbescu” a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava are un palmares bogat de premii internaționale, în ultimii ani aducînd României mai multe medalii de aur și de argint și devenind, astfel, brand naţional şi ambasador al culturii româneşti.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava