Concert pascal
MOPAN Suceava

Suceava ar putea rămâne din această vară fără echipă de fotbal. Anunțul a fost făcut chiar de președintele Forestei, Andrei Ciutac, care a precizat că există oameni de afaceri dispuși să achite toate datoriile “galben-verzilor”, după care să mute echipa în alt oraș.

Oficialul sucevean a menționat că datoria Forestei către Finanțe a ajuns în acest moment 447.000 de lei. “Nici până acum, când deja toate echipele s-au reunit deja, noi nu am făcut niciun pas pentru rezolvarea situației. Datoria a crescut la 447.000 de lei, iar în cazul în care nimeni nu se va oferi să ne ajute și împreună să căutăm o soluție viabilă pentru a ne continua activitatea la Suceava, există posibilitatea ca echipa să fie mutată în alt oraș. Avem discuții în acest sens. Sunt oameni dispuși să achite toate datoriile clubului către Finanțe, angajați și furnizori, după care să ia echipa din oraș“, a declarat președintele Consiliului de Administrație al Forestei.

Foresta este printre puținele echipe care nu au început încă pregătirile pentru viitorul sezon al Ligii a II-a, programat să înceapă pe data de 5 august. Termenul limită de înscriere este 20 iulie.

Cinci jucători a pierdut până acum echipa suceveană: Toma Niga (FCSB), Bogdan Rusu (FC Hermannstadt), Lucian Dumitriu (FC Hermannstadt), Alin Mutu (Luceafărul Oradea) și Cornel Căinari (Știința Miroslava).

Se mută Foresta Suceava în alt oraş?, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava