Concert pascal
MOPAN Suceava

Pentru că nimic nu se compară cu bucuria de a dărui și de a oferi o șansă la o viață mai bună celor mai puțin avantajați, Asociația Donează Gura Humorului în parteneriat cu reprezentantii Comunității Locale PLUS au pregătit campania umanitară cu ocazia Crăciunului „DAR din DAR”.

Vino alături de noi în zilele de 14 și 15 decembrie 2019, între orele 13.00 și 16.00, la Foișorul din Parcul Central al orașului Gura Humorului!

Ai nevoie doar de mult suflet și dorință pentru a face un copil fără posibilități să zâmbească de Crăciun. Fii tu Moș Crăciun pentru el în acest an!

Donează un cadou pentru copiii defavorizați și oferă-le bucuria de a-l deschide chiar în seara de Crăciun. Împachetează-l frumos și adu-l în foișorul din parcul central al orașului Gura Humorului. Un voluntar va prelua cadoul și te va răsplăti cu ceai cald și prăjiturele.
Cadourile pot conține jucării, îmbrăcăminte sau încălțăminte de iarnă, toate noi sau în stare foarte bună, sau chiar alimente neperisabile. Pe fiecare cadou trebuie scrisă vârsta și sexul copilului căruia îi este destinat (exemplu: băiat, 3 ani). Toate cadourile să fie puse în pungă de cadou sau cutie ambalată frumos.

Poți schimbă ceva!

Tot ce trebuie să faci este să arăți ca îți pasă!

Campania umanitară de Crăciun, DAR din DAR, PLUS Gura Humorului, 14 - 15 decembrie!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava