Concert pascal
MOPAN Suceava

Starul hollywoodian Dwayne Johnson a recunoscut că adoră ideea ca fiica sa să-i calce pe urme în industria de wrestling, conform contactmusic.com. Actorul, în vârstă de 46 de ani, a dezvăluit că fiica sa, Simone, de 16 ani, are aspirații în a deveni luptăroare profesionistă de wrestling, iar Dwayne insistă că este fericit să-i susțină ambiția. El a explicat, potrivit sursei citate: „Ador ideea. Iubesc faptul că ea ar face acest lucru pentru simplu fapt ca zona de wrestling din prezent este cu mult diferită de cea anterioară.”

Dwayne – care a cunoscut faima în timpul prezenței sale în WWE, înainte de a-și îndrepta atenția către Hollywood – admite că Simone este serioasă în ceea ce privește o carieră în wrestling. De asemenea, starul american simte că fiica sa are atitudinea potrivită pentru a-și împlini visul.

El a declarat pentru ‘The Late Show with Stephen Colbert’: „Este foarte interesată. Are o pasiune arzătoare pentru acest lucru.” Fostul wrestler provine dintr-o familie cu istorie în activități sportive, atât bunicul lui cât și tatăl lui având venituri din practicarea luptelor.

În cadrul apariției sale la talk show-ul mai sus menționat, Dwayne a vorbit și despre implicarea bunicii sale în acest sport. El a zis: „Bunica mea a ajuns să fie prima femeie din istoria de wrestling care a promovat acest gen de lupte. Și ea a fost grozavă, dacă tot veni vorba.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava