MOPAN Suceava

Olivia Newton-John, în vârstă de 71 de ani, este pe ultima sută de metri în lupta cu cancerul la sân aflat în stadiul patru? Asta cred toți fanii după ce actrița din ”Grease” a postat o fotografie pe contul ei de pe o rețea de socializare cu premergătorul ei, de pe care își servește micul dejun. Poza vine la doar câteva luni după ce actrița a confirmat că maladia necruțătoare a recidivat, notează click.ro.

Fotografia care a șocat întreaga planetă a fost postată de Olivia Newton-John, în vârstă de 71 de ani, în urmă cu doar câteva zile. Actrița se luptă cu o formă agresivă de cancer la sân și după ce a anunțat că boala a recidivat la finele lui 2019, a confirmat că metastazele s-au răspândit în tot corpul. Ea a fost prima dată diagnosticată cu cancer de sân în 1992 şi apoi în 2013, dar a vrut să ţină această bătălie departe de ochii publicului. După ce boala a revenit, Olivia Newton-John a spus că foloseşte ulei de canabis, care îi mai alină durerea, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/olivia-newton-john-este-pe-moarte-fotografia-aceasta-i-bagat-sperieti-pe-fani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava