Concert pascal
MOPAN Suceava

Un echipaj de poliție din cadrul Compartimentului Rutier C-lung Moldovenesc au identificat pe str. Calea Bucovinei din mun. Câmpulung Moldovenesc un autoturism care circula cu viteza de 123 km/h în localitate.
S-a procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire însă conducătorul autoturismului nu s-a conformat continuându-și deplasarea pe str. Nicolae Bălcescu din mun. Câmpulung Moldovenesc.
La un moment dat, ajuns la intersecția cu str. Mihail Sadoveanu, conducătorul auto a coborât de la volanul autoturismului, abandonându-l și luând-o la fugă.
S-a procedat la urmărirea pedestră a acestuia sens în care acesta a sărit gardul unui imobil unde a fost identificat și imobilizat, prin încătușare. A fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 27 de ani din mun. București, care locuiește fără forme legale în com. Vama.
Conducătorul auto emana halenă alcoolică, sens în care i s-a solicitat să efectueze un test cu aparatul etilotest. Șoferul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest însă a fost de acord cu recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.
A fost condus la Spitalul din mun. Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.
A fost întocmit dosar penal urmând a se dispune procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava