MOPAN Suceava

Întrunit la începutul acestei săptămâni, Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Suceava a stabilit datele de start ale sezonului oficial de primăvară. Astfel, campionatul Ligii a IV-a se va relua pe data de 8 martie și se va încheia pe de 31 mai. Competiția se va derula până la final fără etape intermediare și fără jocuri programate de Paște, în weekendul 18-19 aprilie.
Mai trebuie precizat că echipa care se va încununa campioană județeană va reprezenta județul Suceava la barajul de promovare în eșalonul al treilea, care va avea loc în sistem tur-retur, pe 13 și 20 iunie. Campioana județului Suceava urmează se confrunte cu una dintre laureatele județelor Bacău, Botoșani, Neamț, Iași sau Vaslui, împerecherea echipelor din regiunea nord-est urmând să se facă în luna februarie, prin tragere la sorți.
Liga a V-a reîncepe pe 29 martie, cu a doua etapă a returului în ambele serii. Semifinalele fazei județene a Cupei României, competiție în care formațiile Juniorul Suceava, Rarăul Câmpulung Moldovenesc, Recolta Fântânele și LPS Suceava se regăsesc pe tabloul de concurs, se vor desfășura în zilele de 15 și 22 aprilie, în sistem tur-retur.
Referitor la campionatele județene de juniori, acestea se vor relua după următorul calendar: 14 martie (Under 13), 21 martie (Under 11) și 4 aprilie (Juniori B1).
Comitetul Executiv al AJF Suceava, alcătuit din Ciprian Anton (președinte), Iulian Darabă (vicepreședinte), Aurel Constantin (vicepreședinte), Gheorghe Vicol (reprezentant Liga a IV-a), Mihăiță Szekely (reprezentant Liga a V-a), Mihai Eremia (reprezentant copii și juniori) și Andrei Pișta (președinte al Comisiei Județene de Arbitri), a stabilit ca perioada de transferuri să se încheie cu 48 de ore înainte de reluarea fiecărui campionat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava