Concert pascal
MOPAN Suceava

Solista Andreea Bănică (41 de ani) s-a despărţit cu greu de superba vilă din Eforie Sud, pe care a vândut-o cu peste 200.000 de euro. Ea a investit banii într-un hotel care se construieşte la malul mării. Inau­gurarea va avea loc, cel mai probabil, la vară, potrivit click.ro.

E pe cai mari atât în lumea muzicii, cât şi în afaceri. Andreea Bănică şi soţul ei, impresarul Lucian Mitrea (41 de ani), investesc în turism. Reporterii Click! au aflat că solista şi-a vândut vila de la mare, în care a locuit 16 ani, pentru a construi un hotel la Eforie, a cărui inaugurare va avea loc anul viitor. Celebrii soţi au obţinut pe casă 200.000 de euro, adică dublu faţă de cât au investit, aşa că se pricep de minune la afaceri. Casa a fost construită pe o suprafaţă de 410 mp şi are o curte de 300 mp, şase camere, cinci băi, o bucătărie imensă, două terase, un balcon şi un garaj cu trei locuri.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-andreea-banica-afacere-colosala-pe-litoral-si-vandut-vila-din-eforie-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava