Concert pascal
MOPAN Suceava

După ce anul trecut a câştigat “Bravo, ai stil! Celebrities”, un reality-show de fashion, iată că Alexandra Ungureanu a prins gustul acestor producţii. Aşa că în luna mai va pleca în sezonul 4 din “Asia Express” alături de mama ei, un proiect pe care şi l-a dorit foarte mult. Iată că visul i s-a împlinit!

Veste bună pentru fanii reality-show-ului “Asia Express” de la Antena 1, ale căror filmări ar trebui să înceapă în câteva zile.
Alexandra Ungureanu (39 de ani) împreună cu mama ei, Anca, care este profesoară vor face echipă în noul sezon al emisiunii. Solista ne-a povestit la început de an că îşi doreşte acest lucru şi ne făcea atunci câteva declaraţii în exclusivitate.

“Sunt foarte deschisă mai nou acestor experienţe, de reality-show-uri. M-am temut foarte tare de ele, am crezut că nu mi se potrivesc şi că nu prea o să-mi găsesc eu locul în afara muzicii. La “Bravo, ai stil”, partea de haine a fost cea mai mică problemă, partea psihologică, cea de concurs, reacţia şi dialogurile cu celelalte concurente erau în prim-plan şi cu siguranţă asta e baza şi în alt tip de reality-show. Foamea, lipsa igienei, ar fi partea grea, dar m-aş duce. Sunt nişte discuţii. Până nu vedem ceva concret nu avem ce povesti. Dar descopăr că şi dincolo de zona de confort sunt lucruri bune şi nu voi mai spune nu şi nu voi mai fi cuminte în pătrăţica mea. Mă găsiţi pe coclauri!!”, ne-a povestit Alexandra în exclusivitate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/alexandra-ungureanu-cu-mama-asia-express

Cine sunt concurenții noului sezon "Asia Express". Alexandra Ungureanu va face echipă cu mama sa, 7.0 out of 10 based on 8 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (8 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava