Concert pascal
MOPAN Suceava

Are 59 de ani şi este supranumit ”regele viorii”. Anghel ”Caliu” Gheorghe l-a fermecat cu acordurile sale până şi pe Johnny Depp sau Jack Sparrow, din seria ”Piraţii din Caraibe”. Instrumentistul a cântat 30 de ani cu ”Taraf de Haidouks” pe cele mai mari scene ale lumii, iar de trei ani cântă cu ”Taraf de Caliu”. Duminică şi luni, Anghel va face show şi pe acoperişul Casei Poporului, notează click.ro.

”Am început să cânt de la câţiva anişori, m-am născut în Clejani, într-o familie de muzicanţi. Furam vioara din cui şi fugeam să cânt în pădure, ai mei nu ştiau. De dimineaţa până seara doar asta făceam, încercam să cânt ce auzeam la alţi muzicanţi. Într-o zi, la o întâlnire cu muzicaţii din sat, am ieşit şi eu să cânt. Toată lumea a rămas uimită că ştiu, mai ales tata. Aşa am început să cânt la nunţi şi la petreceri. Vioara este viaţa mea. Prin ea trăiesc şi ajung la sufletele oamenilor”, a declarat celebrul artist, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/celebrul-lautar-caliu-canta-pe-casa-poporului-cum-l-cucerit-pe-johnny-depp

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava