Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că în cursul zilei de astăzi, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 28686 de persoane declarate vindecate. La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 58 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 28 persoane.

Din totalul celor 639 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 258 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 33 pacienți sunt în zona tampon și 348 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 258 pacienți diagnosticați Covid-19, 3 prezintă forme ușoare, 110 au forme medii ale bolii, 128 sunt cu forme grave și 18 prezintă forme critice și sunt internați în secția ATI (9 pacienți ventilați non – invaziv și 3 pacienți intubați, ventilați invaziv)

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, astăzi, de 321 paturi libere, din care 39 pentru pacienți Covid-19, 266 în sectorul non-Covid 16 pentru zona tampon.

La unitatea de terapie intensivă a Spitalului Județean Suceava nu mai sunt locuri disponibile pentru pacienți Covid, aceeași situație înregistrându-se și în spitalul din Fălticeni.

Totalul persoanelor internate și diagnosticate cu Covid-19 la nivelul județului Suceava este de 688 iar numărul persoanelor suspecte de Covid-19 este de 46. De precizat că în cursul zilei de astăzi, în Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc nu mai erau paturi libere pentru pacienții Covid.

În celelalte spitale din județ sunt disponibile 220 locuri libere Covid și 74 locuri pentru zona tampon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava