MOPAN Suceava

YOXO, primul abonament de mobil complet digital din România,  administrat în întregime dintr-o aplicație mobilă este acum și mai ușor de activat oferind posibilitatea de a alege eSIM. Tehnologia inovativă eSIM permite conectarea dispozitivelor mobile la rețeaua GSM fără a mai fi necesar un SIM fizic. Astfel, clienții care aleg YOXO și dețin un dispozitiv compatibil eSIM, pot opta pentru acces mai rapid și mai ușor la cele mai cool beneficii, complet digital, fără a mai depinde de livrarea SIM-ului clasic.

Aplicația YOXO recunoaște automat dispozitivele compatibile eSIM

eSIM-ul (embedded SIM) reprezintă o nouă tehnologie prin intermediul căreia utilizatorii se pot conecta la rețeaua mobilă utilizând dispozitivele mobile compatibile, fără a mai avea nevoie să introducă un SIM fizic în telefon. Pe langă simplitate, utilizarea eSIM-ului garantează o perioadă mai mare de utilizare comparativ cu un SIM fizic, expus la șocuri, praf sau umezeală. Cu YOXO, întreg procesul de înrolare este considerabil simplificat, pentru că aplicația recunoaște automat dacă un smartphone este compatibil eSIM și informează utilizatorul cu privire la opțiunile disponibile.

Clienții care își doresc să devină utilizatori YOXO, vor descărca YOXO din Google Play, Apple Store sau Huawei App Gallery, iar după crearea unui cont, în cazul în care dispozitivul este compatibil eSIM, vor primi automat două opțiuni: înrolarea prin eSIM sau livrarea prin curier a unui SIM clasic. În cazul în care clientul alege eSIM procesul de instalare este automat, durează câteva minute și nu presupune intervenția clientului care ar fi trebuit să scaneze un cod QR de activare. YOXO este primul abonament din România care are un proces de instalare automat a eSIM-ului.

“Încă de la început, înainte de a fi scrisă prima linie de cod, YOXO a fost gândit ca un serviciu complet digital pe care clienții să îl poată gestiona end-to-end, cu efort minim și cu flexibilitatea de a-l adapta nevoilor lor, oricât de des s-ar schimba ele.

Prin această lansare, YOXO își păstrează promisiunea unei experiențe 100% digitale, ce acum include serviciul eSIM. Acesta poate fi activat simplu, în doar câteva minute direct din aplicație, fără a fi necesară trimiterea de emailuri, deplasarea într-un magazín fizic sau contactarea unui reprezentant de vânzări.

Începând de astăzi, orice client poate să devină utilizator YOXO fără să mai fie nevoit să aștepte să primească o cartelă SIM. Totul, chiar și SIM-ul, devine digital.” – Pierre-Etienne Cizeron, Chief Marketing Officer, Orange România.

Despre YOXO

YOXO este abonamentul 100% digital, complet configurabil în funcție de nevoi și preferințe, ce oferă utilizatorilor o experiență simplificată pentru accesarea serviciilor de voce şi date din cea mai bună reţea mobilă din România, Orange, totul într-un serviciu direct şi rapid de la cumpărare până la utilizare.

Clienții se bucură astfel de o ofertă simplă și accesibilă, ce include 3 abonamente dintre care pot alege în funcție de nevoile lor: cu 20 GB, 60 GB sau 100 GB, ce pot fi gestionate și schimbate în fiecare lună direct din aplicație. Plata abonamentului se face la fel de simplu, complet digital, automat la fiecare 30 de zile, folosind cardul bancar înregistrat în aplicație.

În plus, clienții din alte rețele pot beneficia mai simplu ca oricând de beneficiile YOXO, prin intermediul procesului de portare 100% digitală, direct din aplicație, care le oferă celor care aleg să se porteze până pe 30 septembrie 2021, prima lună gratuită.

Detalii despre toate beneficiile YOXO, dar și despre cele mai noi promoții pe: yoxo.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava