MOPAN Suceava

Roboții software inteligenți dezvoltați de Tailent, compania locală cunoscută pentru soluții de automatizare și eficientizare a proceselor operaționale bazate pe tehnologia Robotic Process Automation (RPA), intră în domeniul protejării mediului prin eficientizarea serviciilor de colectare a deșeurilor. Recycle International aduce roboții software în departamentele sale pentru a prelua activități repetitive care ocupă câteva ore în fiecare zi din timpul echipei, economisind astfel zile de activitate în fiecare lună. Investiția în soluții Tailent face parte din strategia amplă a Recycle International pentru digitalizare, prin care urmărește să crească semnificativ cantitatea de deșeuri colectate.

Roboții specializați Tailent sunt extrem de accesibili și pot fi puși la treabă într-un timp scurt în orice companie, indiferent de domeniul de activitate, sprijinind eliminarea proceselor repetitive și oferind echipei timp să-și folosească abilitățile și creativitatea pentru activități mai relevante. Recycle Internațional va folosi tehnologia Tailent pentru digitalizarea procesării extraselor bancare și introducerea lor automată în soluția ERP.

„Investiția în tehnologia RPA Tailent a fost foarte accesibilă și ne permite să lăsăm activitățile consumatoare de timp în seama roboților software, în timp ce noi, ca echipă, ne putem concentra pe activitatea noastră principală. Roboții software inteligenți Tailent reprezintă liantul între ERP și platforma integrată de management a deșeurilor pe care o dezvoltăm pentru a putea răspunde mai bine cerințelor pentru protecția mediului, iar astfel putem crește colectarea și valorificarea deșeurilor prin digitalizare”, a spus Stoyan Tsanev, CEO-ul Recycle International.

Soluțiile Tailent aduc tehnologii RPA convenabile și accesibile mai aproape de companii, oferind flexibilitate, performanță și scalabilitate fără precedent în dezvoltarea și utilizarea roboților software inteligenți proiectați pentru aplicații existente, adaptați nevoilor de business și gata pentru utilizare imediată. Obiectivul Tailent este să pună la dispoziția companiilor cât mai mulți roboți gata specializați, gata să lucreze alături de echipele existente, integrați ușor într-o plajă largă de soluții de contabilitate deja utilizate, precum Charisma, Microsoft Business Central (Navision), Borg sau SmartBill.

„Roboții software inteligenți sunt un sprijin real nu doar pentru managementul unei companii, ci pentru fiecare membru al echipei. Prin automatizarea proceselor repetitive, angajații își pot pune mai bine în valoare expertiza și abilitățile prin activități cu impact real în dezvoltarea companiei, lăsând activitățile de tipul copy/paste în seama tehnologiei RPA”, a afirmat Mario Popescu, CEO-ul Tailent.

Parteneriatul cu Recycle International face parte din procesul accelerat de expansiune început de Tailent în 2020, atât în România, cât și pe noi piețe din Europa, America Centrală și de Sud, SUA și Asia. Roboții dezvoltați prin tehnologiile Tailent sunt deja utilizați cu succes de companii din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, producție, dar și instituții publice locale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava