Concert pascal
MOPAN Suceava

Parcă a cobit! Acum se află în prag de divorț din cauză că soțul este îndrăgostit de o altă femeie, însă în anul 2010 Larisa Oprea se amuza pe această temă și îi trimitea lui Alin, cu ajutorul unor complici, o citație de divorț. A fost vorba despre o farsă de Sfântul Valentin, pusă la cale cu echipa emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1. Iată că, de la glumă la realitate, au mai trecut doar 10 ani, notează click.ro.

Când a aflat însă că totul este o glumă, iar citația a fost realizată pe calculator și scoasă la imprimantă, Alin a răbufnit. Prima reacție n-a fost deloc una pașnică, iar solistul i-a dat afară din casă pe cameramani, pentru a putea discuta liniștit cu soția lui. El a luat-o la întrebări pe Larisa cu privire la citația de divorț, iar atunci când bruneta i-a spus că totul este o farsă, Alin și-a vărsat cu adevarat nervii, lovind-o cu o pernă în cap, potrivit sursei citate. „Ideile tale tâmpite! Băi, dar te-ai tâmpit cu totul! Cine te-a ajutat?”, a explodat solistul.

Ulterior, cei doi au venit în platoul emisiunii „Acces Direct”, unde au vorbit despre căsnicia lor, dezvăluind că, în ciuda farselor, se iubesc ca-n prima zi.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-ironie-alin-oprea-primit-citatia-de-divort-si-acum-10-ani-iar-reactia-fost

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava