Concert pascal
MOPAN Suceava

Echipa formată din trei angajaţi ai Primăriei Fălticeni a câştigat astăzi concursul de pescuit organizat în debutul Zilelor Municipiului. Ajuns la a cincea ediţie, concursul de pescuit „Cupa Nada Florilor” a adunat la start nu mai puţin de 34 de echipe, fiecare formate din câte trei membri. După câteva ore de pescuit, echipa care a prins cea mai mare cantitate de peşte a fost cea a Primăriei din Fălticeni. Pe locul al doilea s-au situat pescarii de la Trezoreria din Fălticeni, iar pe locul al treilea echipa Colegiului Tehnic Mihai Băncescu.

Organizatorii i-au acordat o diplomă şi pescarului Gavril Gherman, de la Poliţia Locală din Fălticeni, pentru cea mai mare captură a zilei, un peşte de 2.35 kilograme. Fiecare participant la concursul de pescuit „Cupa Nada Florilor” a primit câte o diplomă şi un tricou, iar ocupanţii primelor trei locuri le-au fost acordate medalii şi cupe.

Ceremonia de premiere a fost oficiată de primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, la eveniment fiind prezent şi deputatul PSD Alexandru Rădulescu.

Primarul Cătălin Coman a apreciat faptul că de la o ediţie la alta a crescut numărul de pescari care participă la acest concurs. „Vreau să-i felicit pe toţi cei care au participat la ediţia de anul acesta”, a spus Cătălin Coman.

La finalul concursului, toţi participanţii la concurs au fost invitaţi la o masă pescărească, cu borş de peşte.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava