MOPAN Suceava

Deputata PSD de Suceava, Maricela Cobuz, a susţinut miercuri 14 martie 2018, în şedinţa de Plen a Camerei Deputaţilor, o declaraţie politică prin care a îndemnat femeile din România să intre în viaţa politică.

Declaraţia politică intitulată ”Îndemnul la viaţa politică pentru femeile din România” a făcut referire la mesajul Premierului României transmis în cadrul Congresului Extraordinar al Partidului Social Democrat, din data de 10 martie la Bucureşti. Vă prezentăm integral textul declaraţiei politice.

„Premierul României, doamna Viorica Dăncilă, în calitate de Preşedintă a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate din România, a îndemnat femeile de a se implica în viaţa politică.
Partidul Social Democrat a oferit întotdeauna şanse egale între femei şi bărbaţi. În prezent, în structurile de conducere există o paritate de gen.
Partidul Social Democrat a promovat intens numirea şi alegerea în funcţii publice a femeilor, astfel numărul acestora a crescut considerabil faţă de anul 2012. Prezenţa femeilor în funcţiile politice şi administrative a demonstrat astăzi că PSD a respectat egalitatea de şanse, comparativ cu alte partide politice care doar au clamat egalitatea de şanse dar nu au făcut nimic în privinţa aceasta. Este o dovadă reală că partidul nostru a respectat prevederile europene şi este o dovadă reală de reformă a Partidului Social Democrat de la ultimul Congres.
Parlamentul României este reprezentat astăzi de 53 de femei, un sfert din numărul parlamentarilor sociali-democraţi. De asemenea, s-a dublat numărul de femei care au câştigat alegerile pentru funcţia de primar şi s-a triplat numărul acestora în consiliile locale şi judeţene.
Ca deputat şi femeie implicată în viaţa politică susţin temeinic îndemnul spre acest tip de activitate. Femeile social-democrate au fost promovate pe criteriul competenţei, li s-a acordat şansa de a evolua în partid şi de a reprezenta cu onoare PSD în funcţiile publice ».

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava