MOPAN Suceava

Astăzi dimineață, în spitalele sucevene erau internate 328 de persoane diagnosticate cu COVID și 36 suspecte de infecția cu noul coronavirus. La Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului Județean nu exista nici un pat disponibil pentru pacienți COVID. Tot la ATI erau 23 de ventilatoare libere, din care 9 pentru persoane infectate cu noul coronavirus. În total, la Spitalul din Suceava se aflau 280 de paturi libere, din care 55 pentru pacienți COVID-19, 159 în sectorul non-COVID și 66 pentru zona tampon. La nivelul județului sunt 128 de locuri libere COVID și 121 pentru zona tampon.

Prefectura Suceava a transmis că din totalul celor 617 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 185 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 58 pacienți sunt în zona tampon și 374 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 185 pacienți diagnosticați Covid-19, 7 prezintă forme ușoare, 96 au forme medii ale bolii, 64 sunt cu forme severe și – 18 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI, iar dintre aceștia doi pacienți sunt ventilați non – invaziv și 7 intubați ventilați invaziv).

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 47 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (2 cu forme ușoare, 27 prezentând forme medii, 16 forme grave, 2 forme critice), 7 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 38 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid  sunt internați 2 pacienți, nefiind  locuri disponibile.

În Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 20 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre aceștia 13 prezintă forme medii, 7 forme grave, nu sunt internate persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 15 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 22 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (16 forme medii și 6 cu forme grave) și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 5 locuri în sectorul Covid.

În Spitalul Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 37 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (7 cu forme ușoare și 30 prezentând forme medii), și 5 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 7 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 17 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (7 cu forme ușoare și 10 persoane cu formă medie), nu sunt internate persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 8 locuri în sectorul Covid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava