MOPAN Suceava

Sâmbătă, 24 octombrie, orele 19.52, polițiștii SPR 14 Vama aflați în executarea serviciului de patrulare și a unei acțiuni pe linie rutieră, pe raza de competență a Secției, au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul că pe raza comunei Vama, a avut loc un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, iar conducătorul auto se află sub influența băuturilor alcoolice.
Cu ocazia sosirii la fața locului, s-a stabilit identitatea conducătorului autoturismului în persoana unei femei de 50 ani, din com. Frumosu, care, conducând autoturismul pe DJ 176 din direcția Frumosu spre com. Vama, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul autoturismului, răsturnându-se pe cupolă în afara părții carosabile.
Întrucât femeia emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acesteia cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe”.

Cauza accidentului în care o mașină s-a răsturnat pe cupolă: șoferița, o femeie de 50 de ani era beată, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava