MOPAN Suceava

Un nou semafor a fost montat la trecerea pentru pietoni de la Spitalul Județean de Urgență Suceava și va fi funcțional începând de miercuri, 19 mai, după efectuarea probelor și a reglajelor, a anunțat viceprimarul Lucian Harșovschi.

”Pentru siguranța participanților la trafic, pietoni, dar și conducători auto, am decis ca la trecerea de pietoni de pe B-dul 1 Mai să fie montat un sistem de semaforizare cu buton de comandă pentru pietoni. Instalația de semaforizare este prevăzută cu dispozitive acustice și suprafețe cu marcaj tactil pentru persoanele cu deficiențe de auz/vedere, bandă LED și corpuri de iluminat stradal cu LED.

De asemenea, tot pentru o mai bună siguranță, la 15 treceri de pietoni de pe artera principală a orașului, vor fi montați câte 20 de butoni solari. Am rugămintea către toți sucevenii, conducători auto și pietoni, să circule cu prudență și să respecte noile reglementări de circulație instituite în zonă”, a declarat Harșovschi.

Semafor la trecerea pentru pietoni de la Spitalul Județean de Urgență Suceava. La 15 treceri de pietoni de pe artera principală  vor fi montați câte 20 de butoni solari, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava