MOPAN Suceava

Pentru a pregăti cât mai bine meciul de sâmbătă, de pe Areni, cu CS Mioveni, conducerea Forestei a perfectat un joc amical în compania singurei reprezentante a judeţului în eşalonul al treilea, Bucovina Rădăuţi. Cu acest prilej antrenorii Nuno Pedro, Khalil Chakroun, Bogdan Tudoreanu şi Marius Lup au dorit să-i vadă la lucru pe jucătorii din lot care au evoluat mai puţin până acum, dar şi să opereze ultimele retuşuri în contextul partidei din etapa a VIII-a a Ligii secunde.

Întâlnirea dintre Foresta şi Bucovina Rădăuţi a fost una echilibrată, dar fără sare şi piper. Trupa lui Daniel Bălan a practicat un joc axat pe o defensivă compactă şi acţiuni de contraatac, în schimb, „galben-verzii” au arătat că mai au mult de lucru la relaţiile de joc, întâmpinând mari probleme la construcţie.

Cea mai mare ocazie de gol a meciului a aparţinut oaspeţilor, atunci, Stoian a lovit bara porţii lui Began cu un şut înşelător, din colţul careului de 16 metri. Sucevenii au fost ceva mai activi pe faza ofensivă în repriza secundă, când au ameninţat poarta adversă prin Kimbaloula şi Movsesyan.

Foresta Suceava: Began – Secrier, Pappoe, Diallo, Belevschi – Cerlincă, Stănescu, Sumanariu, Acolatse – Coroamă, Kimbaloula. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat Duceac, Masella, Movsesyan, Păvăluc, Belkacem, R. Bosânceanu, Onofraş, Renquin şi portarul Ursachi.

Bucovina Rădăuţi: Puianu – Alecsandru, Florescu, Vişinar, Antonesei – Macovei, I. Mihai, Jamilu, Ungurianu – Stoian, D. Ciobanu. Au mai jucat Vitu, Timiş, D. Bălan, Racocea şi Tironeac.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava