Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, jucătorii formației sucevene Bucovina Rădăuți au revenit la antrenamente, echipa rădăuțeană fiind prima grupare suceveană din eșalonul trei al fotbalului românesc care a început pregătirea de iarnă. La apelul antrenorului Iulian Ionesi au răspuns prezent 22 de jucători.
Pe Stadionul Municipal au venit portarii Ionuț Puianu, Cristi Butnariu și Paul Rotar, fundașii Florin Antonesei, Mugur Florescu, Vasile Chirilescu, Alexandru Ciobanu, Marius Puha, Abel Coajă și Iulian Coroamă, mijlocașii Vasile Dănilă, Daniel Bejenar, Valentin Vatamaniuc, Alexandru Irimescu, Ionuț Plămadă, Alexandru Pitic, Mihai Nistor și Cătălin Coroamă, și atacanții Ionel Stoian, Iulian Ionesi, Robert Ciobanu și Adrian Stroe. La reunire a fost prezent și fundașul Vasile Vitu, care a decis să se antreneze sub comanda lui Iulian Ionesi până când se va hotărî ce va face în continuare în cariera sa fotbalistică.
Rădăuțenii vor disputa nu mai puțin de 11 partide de verificare până pe data de 13 martie, când va debuta sezonul de primăvară. Bucovina va întâlni pe 20 ianuarie Aerostar Bacău, pe 23 ianuarie Juniorul Suceava, pe 27 ianuarie Hușana Huși, pe 30 ianuarie Șomuz Fălticeni, pe 13 februarie Juniorul Suceava, pe 17 februarie Hușana Huși, pe 20 februarie Șomuz Fălticeni, pe 24 februarie Dante Botoșani, pe 27 februarie Ceahlăul Piatra Neamț, pe 3 martie Dante Botoșani și pe 6 martie FC Botoșani, juniorii de elită.
De asemenea, între 3 și 13 februarie Bucovina va efectua un stagiu de pregătire centralizată într-o locație ce urmează a fi stabilită ulterior.
Bucovina Rădăuți ocupă locul al treilea al clasamentului Seriei I din Liga a III-a, și asta doar pentru că au golaveraj mai slab în fața celor două formații de pe primele două locuri, Știința Miroslava și Foresta Suceava. După disputarea a 10 etape, inclusiv una din retur, cele trei formații sunt la egalitate de puncte, 22. Formația rădăuțeană va relua campionatul pe 13 martie, cu un meci la Pașcani.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava