MOPAN Suceava

20 de persoane pe care cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava le-au găsit fără adăpost, pe străzile municipiului Suceava, au refuzat să fie duse la loc sigur, deşi afară temperaturile erau extrem de scăzute. Potrivit unui comunicat de presă al ISU Suceava, în perioada 31 decembrie 2014 – 4 ianuarie 2015, echipajele salvatorilor au patrulat pentru identificarea persoanelor fără adăpost din localităţile Fălticeni, Rădăuţi, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc şi Suceava. Pe întreaga perioadă, au fost găsite 25 de persoane fără adăpost, toate în municipiul Suceava. Doar cinci dintre acestea au acceptat să-i însoţească pe militari la adăpostul „Lumină Lină”, de la Biserica „Sfânta Vineri”.
De precizat că în aceeaşi perioadă, pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava au înregistrat 135 de intervenţii. Dintre acestea, 20 de intervenţii au fost pentru localizarea şi stingerea unor incendii, 79 de intervenţii medicale ale echipajelor SMURD şi 36 de alte misiuni specifice.
46 de intervenţii în situaţii de urgenţă s-au înregistrat în ultima zi din 2014 şi în noaptea dintre ani, când pompierii militari au intervenit la 11 incendii, 18 misiuni SMURD, un accident rutier şi la alte 26 de misiuni în domeniul situaţiilor de urgenţă.

20 de persoane fără adăpost au refuzat să fie transportate la adăpostul Lumină Lină din Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava