Concert pascal
MOPAN Suceava

Fostul membru al trupei One Directio, Zayn Malik, a dezvăluit că nu și-a dorit niciodată să facă parte din grupul care l-a consacrat , potrivit contactmusic.com.

Malik, alături de foștii săi colegi de trupă, Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne și Louis Tomlinson, au debutat la X Factor, în 2010, şi şi-au dorit cariere solo, însă cum nu au reuşit, mogulul Simon Cowell i-a reunit pentru celebrul grup.

Acum, la aproape un an de când a părăsit trupa, Malik a declarat într-un interviu: „Cred că mereu mi-am dorit să plec, încă din primul an chiar. Nu mi-am dorit niciodată cu adevărat să fiu în One Direction, însă mi-am zis să încerc, pentru că așa a fost să fie atunci. Însă, când am realizat în ce direcție se îndreaptă trupa, în ceea ce privește muzica, mi-am dat imediat seama că nu este pentru mine, pentru că nu aveam cu ce să contribui.”

Cântărețul în vârstă de 23 de ani a mai mărturisit că, în perioada în care a făcut parte din gup, simțea că nu are cum să se exprime. „Nu puteam să-mi dau cu părerea în legătură cu nimic, pentru că nu mă încadram formatului trupei. Așa că, atunci lucrurile au devenit clare pentru mine și am știut că trebuie să mă gândesc la cariera mea solo. Oricum mereu compuneam versuri, chiar și când făceam parte din formație. Nu a fost ceva la care să trebuiască mă gândesc îndelung. Am știut mereu.”, a mai adăugat Zayn Malik.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava