Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Victoria și David Beckham s-au îndrăgostit unul de celălalt încă din prima zi în care s-au văzut, potrivit fostei colege de trupă a vedetei, Mel B, care spune că perechea are o legătură „de nedistrus”.

Victoria și David au început să se întâlnească la începutul anului 1997, iar în 1999 s-au căsătorit.

Mel susține că ea și restul trupei – printre care Mel C, Emma Bunton și Geri Horner – au fost destul de dure cu David la început, dar Victoria „le-a implorat” să se comporte frumos, pentru că știa încă de atunci că el e alesul. „Au știut din prima zi. Puteai să vezi totul în ochii lor. Eram o trupă de fete în adevăratul sens al cuvântului și niciuna dintre noi nu putea avea un iubit fără ca acesta să fie interogat de restul grupului și pus la niște încercări. Victoria ne-a implorat sp ne comportăm frumos cu David. El era foarte drăguț și timid, iar ea nu avea de gând să ne lase să îi facem zile fripte. S-a făcut foarte bine înțeleasă.”, a povestit Mel B, potrivit contactmusic.com.

Atunci când cei doi – care îi au împreună pe Brooklyn, în vârstă de 20 de ani, Romeo, în vârstă de 17 ani, și Cruz, în vârstă de 12 ani – s-au căsătorit, Mel își amitește că s-a gândit că vor fi de nedespărțit, lucru care se confirmă și după 20 de ani.

Mel, în vârstă de 44 de ani a mai spus, conform aceleași surse: „Ziua nunții lor a fost perfectă. Îmi aduc aminte că mă uitam la ei și mă gândeam că sunt de nedespărțit, că legătura lor nu are cum să se distrugă vreodată.”

Mel nu cred că Victoria, de 45 de ani, și David, în vârstă de 44 de ani, se vor despărți vreodată, pentru că au o relație asemănătoare cu cea a părinților Victoriei, care „sunt căsătoriți dintotdeauna pentru totdeauna”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava