MOPAN Suceava

Camila Cabello (23) este o cântăreață extrem de apreciată prin prisma calităților sale vocale, găsind faima alături de trupa „Fifth Harmony”, după ce ea și colegele ei au participat la renumita emisiune „X Factor”, unde s-au remarcat în fața publicului.

După despărțirea trupei, artista a urmat cariera solo și s-a bucurat de un succes și mai răsunător, însă aparițiile sale de pe covorul roșu nu prea sunt în concordanță cu cele surprinse de paparazzi pe stradă, având în vedere că vedetei îi place să fie cât mai naturală atunci când iese din casă, notează click.ro.

Deși pe covorul roșu, în clipuri sau pe micile ecrane Camila se inspiră adesea de la divele mai mari de la Hollywood, având apariții spectaculoase, pe stradă, de mână cu iubitul, cântăreței parcă i s-a mai dus din „strălucirea” de pe scenă. Nemachiată, cu părul nearanjat, în șlapi și într-o rochie care nu prea i-a flatat silueta, tânăra artistă a fost surprinsă de paparazzi alături de și mai faimosul ei partener, în săruturi și tandrețuri.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/camila-cabello-mica-diva-pe-tv-dezastru-pe-strada-cum-fost-surprinsa-de-mana-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava