Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Actrița câștigătoare de Oscar Kate Winslet a mărturisit că a decis, pe când avea doar cinci ani, că vrea să devină actriță, în timp ce se afla pe toaletă.

Kate a povestit, potrivit contactmusic.com: „Stăteam pe toaletă. Sincer. Auzeam tot ce se întâmplă prin casă. Erau frații mei și părinții. Era o casă foarte mică. Nu aveam prea mulți bani, iar pereții erau subțiri ca hârtia.”

Cât era în baie, Kate auzea toate conversațiile din casă, iar într-o zi, în aceste circumstanțe, și-a dat seama că vrea să devină actriță.

Ea a mai povestit pentru The Hollywood Reporter, conform sursei citate: „Dacă se certa cineva, ori dacă discutau despre ceva… se auzea totul. Puteai să îi auzi chiar și pe vecini prin perete. Așadar, stăteam pe toaletă și puteam auzi toată gălăgia din jur. Mama țipa la sora mea din capătul scărilor – îi spunea ceva de pantofii de step. Iar eu m-am gândit atunci ‘Wow, dacă era o cameră de filmat în casă iar acum o urmărea pe mama, ar fi părut că ea interpretează un rol, dar nu face asta, ea doar se comportă natural’. Apoi mi-am spus ‘Ahh. Deci, actorie să fie. Da, vreau să fac asta. Ăsta vreau să fie job-ul meu’.”

Cu toate că și-a dorit o carieră în actorie încă de mică, Kate spune că nu s-a văzut niciodată un mare star de cinema. „Nu am avut niciodată acea ambiție uriașă, adică nu mi-am propus să ajung în cinci ani într-un anume loc cu actoria. Tatăl meu a fost actor, mama nu a fost actriță, dar amândoi părinții ei au fost, a avut și doi frați care au făcut acest lucru, iar eu vedeam în jurul meu acești oameni fericiți, interpretând diferite personaje și trecând prin viață. Și pentru că părinții mei nu au avut bani, nu au discutat despre bani. Acesta este și motivul pentru care nu mi-am ales job-ul în funcție de bani.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava