Concert pascal
MOPAN Suceava

Lotul de canotaj al României a câștigat șapte medalii la Regata Internațională de lungă distanță „D’Inverno sul Po”, eveniment organizat în weekend de Clubul de canotaj Esperia-Torino. Sportivii români adaugă la palmares 3 medalii de aur, 3 de argint și una de bronz.

Regata a fost destinată ambarcațiunilor lungi, de opt rame plus cârmaci (8+1) și patru vâsle (4X). Toți sportivii au fost astfel concentrați în acest tip de ambarcațiuni pentru a fi testați în concurs, dar și pentru a se familiariza cu competiția.

România a luat startul cu câte 2 bărci de opt plus cârmaci (8+1) masculin și feminin, dar și câte 2 bărci de patru vâsle (4X) la ambele categorii, atât feminin, cât și masculin.

O medalie de aur a fost obținută de echipajul masculin de opt plus cârmaci (8+1), format din Huc Ciprian, Arteni Florin, Adam Constantin, Aicoboae Vlad, Bejan Sergiu, Radu Constantin, Lehaci Florin și Chioseaua Alexandru.

Tot un echipaj masculin de opt plus cârmaci (8+1) a obținut și o medalie de argint, de această dată echipajul fiind format din sportivii Tudosă Ciprian, Cozmiuc Marius, Pascari Cosmin, Ceobanu Florin, Semciuc Mugurel, Țigănescu Mihăiță, Macovei Cosmin și Berariu Ștefan.

La proba de patru vâsle masculin (M4X), echipajul format din Enache Florin, Prundeanu Ioan, Dedu Robert și Ciobîcă Alexandru a obținut medalia de bronz, iar barca în care s-au aflat Afafitei Vasile, Pîrghie Cristi, Dămii Adrian și Chiruță Mihai s-a clasat pe locul 4.

Nici echipajele feminine nu s-au lăsat mai prejos. Aurul a fost cucerit de echipajul opt plus cârmaci (8+1) format din Tîlvescu Denisa, Bereș Mădălina, Tivodariu Maria, Vrînceanu Ioana, Bereș Amalia, Dedu Georgiana, Bejinariu Viviana și Rusu Magdalena.

Pe de altă parte, Anghel Roxana, Hegheș Mădălina, Popa Iuliana, Parfenie Beatrice, Buhuș Iuliana, Ailincăi Adriana, Parascanu Roxana și Popescu Cristina sunt sportivele din barca opt plus cârmaci (8+1) care a obținut medalia de argint.

La proba de patru vâsle feminin (W4X), Beleagă Gianina, Radiș Simona, Bodnar Ancuța și Cozmiuc Ionela au reușit performanța de a câștiga medalia de aur, iar Pășcanu Nicoleta, Logofătu Elena, Budeanu Andreea si Maftei Tabita s-au clasat pe locul 2, obținând argintul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava