Concert pascal
MOPAN Suceava

E oficial! Alex Velea(37 de ani) a cerut-o, în sfârșit, pe frumoasa Antonia (32 de ani) de soție! Cererea în căsătorie s-a lăsat cu declarații de iubire din partea lui Alex Velea și lacrimi din partea Antoniei. Solistul i-a oferit și inelul Antoniei, potrivit click.ro.

După 9 de ani relație, Alex Velea a primit undă verde și a putut să o ceară, în sfârșit, în mod oficial pe partenera sa de viață, Antonia, de soție. Cererea a fost una romantică, Alex Velea oferindu-i un inel cu diamante Antoniei, femeia cu care are doi băieți. La vederea inelulului mult-așteptat, Antonia a izbucnit în lacrimi și a spus un :”Da!” cu glasul gătuit de emoție. “ A zis: Da! Ești focul din inima mea, te iubesc până dincolo de moarte”, a fost declarația de dragoste pe care Alex Velea i-a făcut-o în mod public Antoniei, postând fotografia cu viitoarea sa soție pe Instagram, mai notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/alex-velea-cerut-o-pe-antonia-de-sotie-ce-inel-primit-frumoasa-cantareata-esti

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava