MOPAN Suceava

La sfârșitul acestei săptămâni, mai exact sâmbătă 5 septembrie, Foresta Suceava va debuta în acest sezon competițional al seriei I a Ligii a III-a de fotbal. Gruparea suceveană a spus pas primei runde din cauza unui focar de coronavirus care a atins cinci jucători.

Sucevenii revin pe terenul din Dorohoi acolo unde au pierdut în Cupa României și unde evoluează mai mulți foști componenți ai formației bucovinene.

”Nu am avut parte de un debut pe stadionul nostru din cauza unor evenimente nefericite legate de pandemie. Ne-am revenit cum am putut și vom merge la Dorohoi să ne apărăm șansele.

Avem o echipă nouă, modificările din lot ajungând la 80%. Scopul nostru este să ajungem în play-off. Ce va apoi vom mai vedea, pentru că sistemul de promovare în eșalonul secund este lung și complicat” a declarat președintele Forestei, Andrei Ciutac.

Foresta Suceava are și un nou antrenor, Ionuț Moșteanu, un tehnician tânăr, fost jucător la FC Argeș.

”Am venit la Suceava cu o deschidere extraordinară pentru a construi o echipă de valoare. Vreau să las ceva în urmă după trecerea mea prin Bucovina și sper să adun alături de Foresta toată comunitatea suceveană.

Va fi un meci dificil la Dorohoi, acolo unde vreau să se joace fotbal și jucătorii noștri, trecuți prin carantină trebuie să se sacrifice. Îmi doresc un început bun de campionat, am strâns informații despre echipa Dante Botoșani și știm ce trebuie să facem” a spus antrenorul argeșean Ionuț Moșteanu.

De menționat faptul că echipa suceveană are perspective bune, și din punct de vedre financiar, și are în componență opt jucători suceveni și șapte cu origini africane.

În pofida coloraturii, ”inima” clubului sucevean este una galben-verde, lucru confirmat și de unul din vechii componenți ai Forestei, atacantul Robert Martin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava