MOPAN Suceava

Primarul Ion Lungu nu mai pune presiune pe firma Pfeiffer care lucrează la reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Suceava. Lungu a arătat în cadrul şedinţei comandamentului de marţi dimineaţă de la Primărie că se lucrează în condiţii dificile pe unele străzi precum Depoului şi Mihail Sadoveanu recomandând constructorului să se grăbească încet pentru a face o treabă de calitate dar în primul rând pentru a preîntîmpina evenimentele nefericite.

El a făcut aluzie la accidentul produs zilele trecute pe şantierul aerportului de la Salcea când un muncitor a murit după ce a căzut un mal de pământ pe el. Lungu speră ca cei de la Pfeiffer să respecte graficele stabilite de comun acord cu beneficiarul lucrărilor. Primarul a declarat că în săptămîna care a trecut s-a lucrat un pic mai bine precizând că au fost finalizate lucările pe 7 străzi printre care Aurel Vlaicu, stradă care va fi asfaltată cel mai probabil în acest an. Au mai fost predate străzile Micşunelelor, 28 Noiembrie, Nicolae Milescu, Cireşoaia, Zimbrului şi Stadionului şi urmează Parcului, Dragomirna şi Socului. Lungu a arătat că au apărut probleme la străzile Aaron Pumnul şi Biruinţei care au fost asfaltate de curând asta din cauza traficului greu.

De acee primarul şi-a exprimat speranţa ca măcar primul tronson al şoselei de centură a municipiului să fie dat în funcţiune cât mai repede pentru a prelua traficul greu din oraş. Investiţia în reabilitarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare se realizează cu fonduri europene atrase prin Programul Operaţional Sectorial Mediu. În cadrul programului sunt incluse 83 de străzi din municipiul Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava