Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Alec Baldwin și soția sa și-au uimit fanii, miercuri, când Hilaria a anunțat că este însărcinată cu bebelușul numărul trei. Cel mai mic membru al cuplului, Rafael Thomas, are doar opt luni.

Actorul a mărturisit că el și Hilaria nu au avut niciodată intenția de a deveni părinții a trei copii în doar trei ani. „Ne mai doream un copil, dar nu atât de repede, totuși. Ne gândeam să mai așteptăm un an sau doi.”, a spus starul, râzând, în emisiunea americană Extra, potrivit contactmusic.com.

Cei doi mai au împreună și o fată, în vârstă de doi ani jumătate, Carmen Gabriela, iar Hilaria a spus că fiecare sarcină i-a cam luat prin surprindere. „Cred că toți copiii noștri au fost semi-surprize, într-un sens bun, surprize plăcute, pozitive.”, a spus soția actorului.

Gândul că va trebui să aibă grijă de doi copilași mici o îngrozește pe Hilaria, însă Alec a asigurat-o că cel de-al treilea copil al lor va fi și ultimul.
„Copiii vin atunci când trebuie, dar gata, vom mai avea unul și apoi ne oprim, ne vom bucura de ei, de toți trei.”, a spus Alec Baldwin. Starul din ’30 Rock’ a continuat: „Vrem să facem foarte multe lucruri; ne dorim să călătorim mult. Amândoi muncim foarte mult, dar îmi place să fac asta, îmi place să am copii. Nu pot să descriu în cuvinte ce înseamnă ei pentru mine.”

Antrenoarea de yoga va naște la toamnă, în septembrie, un băiețel.

Alec și Hilaria s-au căsătorit în iunie 2012. Ei au împreună doi copii, pe Rafael, de nouă luni, și pe Carmen, în vârstă de doi ani. Alec, în vârstă de 57 de ani, mai are o fată, în vârstă de 20 de ani, Ireland, din primul său mariaj cu actrița Kim Basinger.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava