Concert pascal
MOPAN Suceava

Reality-show-ul „Ferma” este un motor de audiență pentru postul PRO TV și, pe vremuri, era și un „boom” financiar pentru vedetele participante. Criza generată de pandemie a afectat însă grav onorariile concurenților. Click! a aflat, din surse sigure, câți bani au primit vedetele pentru prestația lor.

Din cauza pandemiei de coronavirus au fost alte reguli, iar bugetele pentru concurenți au intrat la apă. Să ne reamintim că în 2019 Click! a scris despre onorariul uriaș al Claudiei Pavel, de 50.000 de euro! Alte vremuri! S-a filmat timp de 37 de zile, în august-septembrie, iar fiecare concurent a primit sume cuprinse între 200 și 500 de euro pe zi. Mai mult, înainte de a intra în reality-show, concurenții au stat și câte cinci zile în izolare, ca măsură de siguranță în contextul pandemiei. Sursele Click! au spus că George Burcea, a cărui eliminare am văzut-o în episodul de marți seara, a încasat 20.000 de mii de euro, Anda Adam a primit mai mult cu 5.000 de euro, adică 25.000, iar Cezar Ouatu a fost plătit cu aproximativ 4.500 de euro.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-cati-bani-au-luat-vedetele-de-la-ferma-sunt-cele-mai-mici-onorarii-de-pana

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava