Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a verificat astăzi lucrările care se execută la drumul județean pe tronsonul Boroaia – Giulești – limita cu județul Neamț, pe partea dreaptă a râului Moldova. Este un tronson de 5,4 km care se modernizează cu o finanțare de 10 milioane lei obținută pe un proiect depus de Consiliul Judetean Suceava la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Drumul face legătura între două drumuri naționale, DN 15C în județul Suceava, cu DN 15C în județul Neamț.

”Drumul va fi lărgit, de la 6 la 8 m. Se execută acostamente, șanțuri dalate pentru preluarea apei și podețe pentru accesul în curți. Lucrările, execută acum, după ce s-au introdus rețelele de apă-canal, sunt în grafic și am cerut constructorului să aducă mai mulți muncitori aici pentru ca, dacă timpul va permite, să se treacă și la asfaltarea primilor kilometri de drum”, a spus Flutur. El le-a transmis și astăzi celor care lucrează la drumul Hârtop-Vulturești că este nemulțumit de ritmul lucrărilor. ”Au promis că, începând de luni, vor putea suplimenta forța de muncă și utilajele. Aici este nevoie, în special pe tronsoanele în pantă, de înlocuirea fundației din argilă cu fundație de piatră”, a mențioat Flutur. El a reamintit faptul ca în acest an s-a reușit finalizarea lucrărilor la 120 km de drumuri județene și mai sunt încă 50 km în diferite stadii de execuție.

Flutur în inspecție pe drumurile județene. El este nemulțumit de ritmul lucrărilor la drumul Hârtop-Vulturești și a cerut suplimentarea forțelor, 7.3 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava