MOPAN Suceava

Liderul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, va candida la Primăria Suceava, la alegerile din 27 septembrie. El a mai candidat la Primăria Suceava în 2004, din partea Partidului Conservator, în 2012 din partea USL și în 2016 din partea ALDE. Alexandru Băișanu a pierdut de fiecare dată scrutinul în fața liberalului Ion Lungu. Acesta va candida pentru cel de-al cincilea mandat.

Alexandru Băișanu a anunțat astăzi în cadrul unei conferințe de presă că s-a decis să candideze după o declarație recentă a primarului Ion Lungu, în care acesta a spus că dezideratul său pentru următorul mandat este de a asfalta toate străzile de pământ din municipiul Suceava. „A fost o declarație îngrozitoare care pe mine m-a înspăimântat și atunci am spus că trebuie să candidez. Declarația suna în felul următor. Mandatul acesta voi dori să asfaltez toate străzile și drumurile de pământ din municipiul Suceava. Și asta se întâmplă în anul 2020. După 16 ani în care ai fost primar al Sucevei tu vii să-mi spui mie și tinerilor din Suceava că dezideratul tău în acest mandat este să pui asfalt pe drumurile de pământ? 16 ani ce ai făcut Ion Lungu? Cum îți permiți să spui că mai există în momentul de față drumuri de pământ în municipiul Suceava, capitala Bucovinei, pe care o cunosc toți din Europa”, a declarat Alexandru Băișanu.

În altă ordine de idei, candidatul PPU-sl la președinția Consiliului Județean este Ilie Humeniuc din Bălcăuți, un om de afaceri din domeniul agricol.

Alexandru Băișanu și-a anunțat candidatura din partea umaniștilor pentru Primăria Suceava, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava