MOPAN Suceava

Garanti BBVA Leasing, parte a Grupului Garanti BBVA România, unul dintre cele mai dinamice grupuri financiare de pe piața locală, a semnat un acordde împrumut de 20 de milioane de euro cu Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre (Black Sea Trade and Development Bank – BSTDB). Facilitatea vafi utilizată pentru a oferi produse de leasing financiar întreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri), în vederea achiziției de echipamente, utilaje și vehicule.

Acesta este cel de-al treilea acord semnat de Garanti BBVA Leasing și BSTDB, care vizează încurajarea și dezvoltarea IMM-urilor locale,în această perioadă, caracterizată de incertitudine în domeniul economic. Anterior, cele două instituții au încheiat un parteneriat în 2014 pentru un împrumut de 7,5 milioane de euro și altul în 2017, pentru o finanţare în valoare de 10 milioane euro.

„Prioritatea numărul unu a Garanti BBVA Leasing este sprijinirea nevoilor clienților și, de aceea, suntem bucuroşi să continuăm colaborarea de lungă durată cu Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre, prin încheierea celui de-al treilea acord. IMM-urile reprezintă un segment vitalal economiei românești și ne dorim să fim în continuare un partener solid și de încredere pentru acestea, prin susținerea dezvoltării proiectelor și afacerilor lor. Le-am demonstrat clienților că suntem un partener pe termen lung, iar ei se pot baza pe noi, inclusiv în perioadele caracterizate de provocări”, a declarat  Okan Yurtsever, Director General, Garanti BBVA Leasing.

Noul împrumut va oferi Garanti BBVA Leasing mijloacele necesare pentru a sprijini IMM-urile, întrucât leasingul reprezintă o sursă importantă de finanțare pe termen lung pentru întreprinderile mici și micro, care nu au întotdeauna garanții substanțiale, necesare împrumuturilo rbancare.

„BSTDB își menține angajamentul de a sprijini piața de leasing din România și suntem încântați să continuăm parteneriatul cu Garanti BBVA Leasing. Această nouă finanțare subliniază rolul leasingului ca alternativă flexibilă pentru susținerea IMM-urilor, prin facilitarea accesului la finanțareanecesară pentrua face față cu succes încetinirii economice și a sprijini revenirea lor, într-o perioadă în care impactul asupra creditării este încă foarte puternic, pe fondul pandemiei de coronavirus”, a declarat Hasan Demirhan, Vicepreședinte BSTDB Banking.  ”Această finanțare reprezintă, de asemenea, o dovadă puternică a rolului Băncii în sprijinirea investițiilor transfrontaliere regionale și suntem mândri să ne unim forțele cu Grupul Garanti BBVA, în vremuri dificile, din punct de vedere economic”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava