MOPAN Suceava

Asociația Județeană de Fotbal Suceava și-a suspendat activitatea pe termen nelimitat din cauza pandemiei de coronavirus care afectează Romania.

Președintele Ciprian Anton a precizat că nu poate înainta o dată în care s-ar putea relua campionatele județene, nici formatul în care s-ar putea încheia sezonul 2019/2020.

“Este complicat de anticipat în care vor reîncepe competițiile fotbalistice. În mod cert este faptul că, atunci când se vor relua competițiile, în primele trei-patru săptămani, se va juca fără spectatori. Campionatele din județul Suceava vor reîncepe când va reîncepe și restul fotbalului din România.
În Liga a IV-a ar mai fi 12 etape de disputat, iar în Liga a V-a și în campionatele de juniori nici nu am apucat să jucăm vreo etapă în acest an. Luăm în calcul mai multe variante de finalizare a sezonului, iar în momentul în care vom afla că putem juca din nou fotbal, ne vor adapta. Pe această cale, vreau să anunț toți membrii afiliați că vom lua cele mai bune decizii în privința stabilirii campioanelor județene”, a declarat președintele AJF Suceava, într-o intervenție video online.

Ciprian Anton a trimis și un mesaj celor afectați de pandemia de coronavirus.

“Este foarte important să ascultăm îndemnul autorităților, este foarte important să ne ferim de locurile publice și să nu intrăm în contact cu foarte multe persoane. Trebuie să stăm acasă, chiar dacă este dificil, mai ales pentru cineva obișnuit cu terenul de fotbal. Sper ca aceste momente ne-au vor face mai puternici. Fotbalul nu se va termina. Am încredere că vom ieși cu bine din această situație”, a transmis șeful forului județean.

”Grupul de Lucru” creat de Federația Romană de Fotbal pentru a fi dedicat situației compeționale din Romania în contextul pandemiei COVID-19 a luat o singură decizie certădupă primele două ședințe: fotbalul din Romania nu va fi reluat mai devreme de 16 mai.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava