Concert pascal
MOPAN Suceava

Lars Ulrich a fost „năucit” de tributul adus de Miley Cyrus lui Chris Cornell, la concertul caritabil organizat în numele regretatului star, potrivit contactmusic.com.

Rocker-ul, component al trupei Metallica, a spus că a rămas fără cuvinte în timpul concertului ‘I Am The Highway’, care a avut loc la Los Angeles, săptămâna trecută – și care a fost organizat în onoarea regretatului solist al trupei Soundgarden, care a decedat în mai 2017, la vârsta de 52 de ani – în momentul în care a auzit-o pe Miley cântând piesele lui Chris – ‘Two Drink Minimum’ și ‘Say Hello 2 Heaven’.

Pe o rețea de socializare, alături de o fotografie cu el și Miley, după concert, starul în vârstă de 55 de ani a scris, potrivit sursei citate: „Miley, încă năucit de modul în care ai cântat ‘Say Hello 2 Heaven’ pentru Chris! Mai mult decât inspirațional… #IAmTheHighway”

În timpul concertului, Miley, în vârstă de 26 de ani, a spus că a fost pentru ea „o onoare” să fie invitată la eveniment. „Vă mulțumes, tuturor. Mi-am dorit extraordinar de mult să cânt în această seară. Te iubim, Chris. Îți mulțumim că ne-ai adunat din nou, așa cum ai făcut-o mereu. Este o onoare pentru mine. A fost cea mai bună zi din viața mea.”, a spus artista, conform ContactMusic.

La concertul organizat în onoarea lui Chris Cornell au mai participat, pe lângă Miley Cyrus și trupa Metallica, Foo Fighters, Jack Black, Brad Pitt și solistul trupei Muse, Matt Bellamy. De la eveniment nu a lipsit  soția lui Chris Cornell, Vicky, care ținut un discurs emoționant în care a spus că regretatul ei partener de viață ar fi fost „foarte mândru de ceea ce a ieșit”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava